Loading......

SPORTMASSAGE

Sportmassage is een stevige vorm van massage, waarbij allerlei technieken worden gebruikt om dieperliggende spierlagen te beïnvloeden. Door de massage ontspannen de spieren zich, wat bijdraagt aan de totale verbetering van de fysieke en mentale gesteldheid.

De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen, die vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp veroorzaken, beter afgevoerd worden.

Sportmassage wordt ook gebruikt om de spieren voor een sportprestatie te activeren. Het kan gezien worden als onderdeel van een warming-up, maar tegelijkertijd werkt sportmassage erg ontspannend en kan het pijnklachten door stress of een verkeerde (werk)houding verminderen.

team

MANUELE LYMFEDRAINAGE

Manuele Lymfedrainage is een massagevorm, die gericht is op het stimuleren van het lymfestelsel. Het menselijk lichaam bestaat voor 2/3 uit vocht. Het is de lymfe die hier een voedende, zuiverende en drainerende rol in vervult. Lymfedrainage is dus een natuurlijke functie in ons lichaam. Deze functie kan echter bemoeilijkt worden door stress, ziekte of een ongeval. In dat geval kan de drainage met de handen overgenomen worden.

Manuele Lymfedrainage kan bij allerlei klachten en problemen ingezet worden. Het verbetert de weerstand en verhoogt de vitaliteit en is daarom ook preventief in te zetten voor een goede gezondheid!

Back To Top